Klantreacties//

Sabina van Boxtel, PI Vught

De samenwerking met Fokke was erg prettig te noemen. In korte tijde heeft het prachtige treffende foto’s opgeleverd die erg goed pasten bij de teksten van het informatieboekje. De foto’s ondersteunen de tekst. Medewerkers vinden vaak een bezoek aan de fotograaf nog erger dan een bezoek aan de tandarts. Opvallend was dan ook dat alle gefotografeerde medewerkers direct erg enthousiast waren over het eindresultaat.

 

Wolter van der Vlist, DJI

“Wij hebben Fokke Eenhoorn gevraagd om de unieke samenwerking tussen De Haagse Hogeschool en de Dienst Justitiële Inrichtingen vast te leggen op vier belangrijke momenten. En we zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Fokke, de snelheid van levering en de kwaliteit van zijn foto’s. Hier blijkt maar weer dat één goede foto meer zegt dan 1000 woorden! Een prachtig resultaat.”

 

Esther van der Zwalm, DJI

“Fokke Eenhoorn en Eveline Bets hebben in een relatief korte tijd een prachtig boekje gemaakt bij het Jaarplan DJI. De kracht van korte sprekende verhalen en bijpassende mooie foto’s maakt dat het jaarplan dit jaar een ‘gezicht’ heeft gekregen. Ben erg blij met het eindresultaat”.

Nienke Ledegang, hoofdredacteur DJI

“Fokke fotografeert regelmatig voor de magazines van Dienst Justitiële Inrichtingen. Fotograferen in de gevangenis vraagt om nét dat beetje extra: soms moet je werken met beperkte middelen en mogelijkheden, soms vraagt het wat van je sociale voelsprieten. Het is fijn om te kunnen bouwen op iemand als Fokke, die constant goed werk aflevert en altijd precies begrijpt waar het om gaat. Een vakman.”

 

Leroy Witjes, creative director Doorrood

“Dank voor je inzet en professionaliteit bij de productie van het jaarverslag van Atlant. Mooie beelden bij de goeie teksten van Eveline. En het hoofd communicatie van Atlant gaf ook aan dat medewerkers de fotografie als professioneel en prettig hebben ervaren. Dus daarvoor onze complimenten. Super!”